Årets pryl- och växtloppis sammanfaller med Brukets dag i Norrahammar, den 18 maj. Då har du möjlighet att sälja överflödiga plantor, sticklingar och annat odlingsmaterial, men också överblivna grejer som kan bli till glädje för någon annan.

Loppisen kommer att ske inomhus med hänsyn till väder och vind, späda plantor brukar inte gilla vare sig sol eller kyla tidigt på året. Passa på att ta med dig av till exempel dina överflödiga tomat-, chili- eller paprikasådder. Eller kanske har du sticklingar från vinbärsbuskarna eller perenner som du vill dela med dig av? Och varför inte en gammal lampa, serietidning, böcker, radio eller rubank?

Vi har runt 40 bord. Pris per bord är 100 kronor för medlemmar i Tabergsådalens kulturhus och 200 kronor för icke medlem, så passa på att bli medlem, vi har massor av aktiviteter kommande året. Betalning till swish 123 4519 708. Efter att ha betalat har du fått en plats. Du får inte bekräftelse direkt men mer information i ett mail inför Brukets dag. Max 2 bord per person (mått ca 60×120)

Varmt välkommen att boka bord nedan!

PS. Tidigare i år marknadsförde vi att det skulle vara loppis på Mors dag. Den ersätts av denna som alltså är på Brukets dag 18 maj DS.

För att få medlemspriset på borden (och för att stötta vårt arbete) blir du medlem i Tabergsådalens kulturhus

Hur många bord vill du boka (max 2 per hushåll)?(obligatoriskt)

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar