1-2 juni, 11:00 -14:00
Hammarvägen 39

Tillbringa två dagar i juni med att arbeta i keramik tillsammans med Annefrid Sjöman och Hanna Svensson som just nu ställer ut Floralt förd på Tabergsådalens kulturhus.

Under denna workshop kommer ni att få tillfälle till att utforska ert konstnärliga uttryck tillsammans med konstnärerna Hanna Svensson och Annefrid Sjöman. Med lera som grundmaterial kommer vi att skapa mönster i leran som är inspirerat av Norrahammars bruksmiljö och natur.

Vi kommer att trycka lera mot husfasader, växter och andra texturer för att skapa intressanta former och mönster. Dessa avtryck kommer vi sedan att sättas samman på en platta för att skapa ett konstverk i form av en mosaik; en dekorativ komposition av olikfärgade små bitar som fästs på ett hårt underlag med lim så att bitarna bildar ett mönster eller en bild.

Leran är lufttorkande och målas med akrylfärg när den är torr. Oömma kläder rekommenderas! Workshopen och tillhörande material är kostnadsfri och du får ta med ditt verk hem efter avslutad workshop. 

Anmäl dig på info@tdkultur.se senast den 30 maj.

Max antal deltagare är 20 och workshopen rekommenderas från 7 år. Föräldrar och vårdnadshavare är välkomna att delta i workshopen.

Obs! Du blir automatiskt anmäld och förväntas delta både 1 och 2 juni när du anmäler dig.

Vid frågor och funderingar kontakta oss på info@tdkultur.se

Lämna ett svar